BWT Alpine F1 Team на Гран-прі Бахрейну

BWT Alpine F1 Team на Гран-прі Бахрейну
Перегони

Естебан стартував з 19-го місця на нових м'яких шинах, фінішував 17-м. Піт-стопи на 11-му колі для нових жорстких шин, 31-му колі для нових жорстких шин. Найшвидше коло: 1хв 36.226сек.

 

П'єр стартував з 20-го місця на нових м'яких шинах, фінішував 18-м. Піт-стопи на 13-му колі для нових жорстких шин, на 32-му колі для нових жорстких шин, на 46-му колі для нових м'яких шин. Найшвидше коло: 1хв 34.805сек.

 

Естебан Окон
"Сьогоднішній день став продовженням того, що ми побачили у вчорашній кваліфікації, і, загалом, це був не той уїк-енд, якого ми хотіли. Найголовніше, що ми провели чисті перегони і зібрали цінні дані, які зможемо використати на перегонах в Джидді наступного тижня. Буде цікаво подивитися, як ми виступатимемо на різних трасах і в різних умовах. Під час короткої перерви між перегонами ми попрацюємо над собою і подивимося, де ми можемо стати кращими. Ми повинні залишатися зосередженими, залишатися позитивними і продовжувати рухатися в правильному напрямку. Всією командою ми повинні бути на висоті і не падати духом, вирушаючи до Саудівської Аравії".
П'єр Гаслі
"Це був не наш день, але, мабуть, це те, чого ми очікували. Я чудово стартував, обійшов кілька машин, але потім мене занесло в хаос у першому повороті, де попереду крутилися машини, і це відкинуло мене назад. Це було далеко не ідеально, але після цього ми зробили все, що могли, з тим, що було в наших руках сьогодні. У нас є багато сфер для подальшого вдосконалення, і я знаю, що важка робота за лаштунками буде продовжуватися. Ми повинні продовжувати робити кроки вперед, оскільки зараз ми не там, де хотіли б бути. Наступного тижня нас чекає новий шлях, нові можливості та новий виклик, щоб ми могли продовжувати демонструвати прогрес".
Бруно Фамін, керівник команди
"Ми знали, що початок сезону буде непростим, і так сталося в Бахрейні. Тим не менш, ми робимо все можливе з тим, що у нас є зараз, і ми будемо продовжувати покращувати результати і прогресувати кожного разу, коли будемо на трасі. Ми вдячні команді та гонщикам за їхні зусилля тут, у Бахрейні, протягом останніх кількох тижнів. Згуртованість команди буде відчуватися скрізь. Наступного тижня ми вирушаємо в Джидду, зовсім іншу трасу, ніж в Бахрейні, що дасть нам нову можливість продовжувати вчитися і вдосконалювати наш A524. Наполеглива робота продовжується".